سبد خرید شما خلی است
خانه / سلامتی و رژیم / خواص دانه چیا

خواص دانه چیا


admin
2021/05/13
سلامتی و رژیم
0 دیدگاه

دانه چیا Chia

به طور معمول، دانه‌های چیا به شکل بیضی کوچک با قطر حدود یک میلی ‌متر هستند . دانه‌های چیا در رنگ های گوناگون از جمله قهوه‌ای، خاکستری، سفید، سیاه و سفید، با رگه های رنگی یافت می‌شوند. وقتی دانه های چیا را خیس می کنید تا ۱۲ برابر وزن خود آب جذب می کنند و لعاب دار و ژله ای می شوند.

دانه چیا Chia

دانه چیا به عنوان یک منبع غنی گیاهی اسیدهای چرب امگا ۳ شناخته شده است، علاوه بر این، سرشار از کلسیم، پروتئین و فیبر است. همچنین فاقد گلوتن است که برای بیماری سلیاک، عدم تحمل گلوتن یا برای کسانی که فقط سعی دارند از گلوتن اجتناب کنند، فوق‌العاده است. دانه چیا حاوی مواد مغذی نظیر کلسیم، فسفر، منیزیم است که برای سلامت استخوان ها ضروری است. بنابراین برای پیشگیری از پوکی استخوان حتما از این دانه مغذی استفاده کنید.

دانه چیا Chia

دانه‌های چیا حاوی مقادیر قابل توجهی پروتئین هستند. ۱۴٪ از وزن آنها پروتئین است که در مقایسه با گیاهان دیگر، بسیار زیاد است. آنها همچنین از میزان متعادلی اسیدهای آمینه‌ی ضروری برخوردارند، بنابراین بدن ما باید از پروتئین‌های موجود در آن بهره‌ مند گردد. پروتئین منافع متعددی در حفظ سلامت دارد. همچنین در راستای کاهش وزن به عنوان مهربان‌ترین ماده مغذی در رژیم شناخته شده است. جذب مقادیر فراوانی پروتئین، اشتها را کاهش می‌دهد و اثبات شده است که تا ۶۰٪ موجب سرکوب افکار وسواسی درباره غذا و تا ۵۰٪ از میل شدید به خوردن اسنک‌ها در شب می‌کاهد.

کالری 490 کیلو کالری
فیبر 34.4 گرم
پروتئین 16.54 گرم
کربوهیدرات 42 گرم
آهن 7.72 میلی گرم
کلسیم 631 میلی گرم
سدیم 16 میلی گرم
منیزیم 335 میلی گرم
فسفر 860 میلی گرم
پتاسیم 407 میلی گرم
ویتامین C 1.6 میلی گرم
ویتامین A 54 IU
ویتامین E 0.5 میلی گرم

نوشته های مرتبط

نظرات کاربران


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

s